Logga in

Underhållning 5 000 - 20 000

Letar du efter en rappare som är passande både för vuxna, ungdomar och barn?

Thorildgatan 5A

Martin, eller Xersize som han ofta kallas, är en rappare från Eskilstuna som har uppträtt över hela landet tillsammans med artister som Dani M, Labyrint, Kartellen, Syster Sol, Swingfly, JP Cali Smoov (US) och många, många fler. Med nästan 15 års erfarenhet av att skapa och framföra musik, och med hundratusentals visningar på YouTube och strömningar på Spotify, så är han mer än redo att att ge Er det uppträdande Ni söker!

Den klassiska typen av gangsterrap som ofta hörs nu för tiden och som glorifierar saker så som gängkriminalitet, narkotika och sexism är inte den typen av rap du finner hos Xersize; hans låtar inspireras av saker så som psykisk ohälsa, händelser i hans liv, tankar i hans huvud och dylikt. Han tar starkt avstånd från låtar om att exempelvis ta droger och gå ut och leva rövare (även om en och annan svordom kan hittas i några av låtarna) så hans uppträdanden går att anpassa till alla åldrar och alla typer av event.

Allt ni behöver berätta är vad det är för typ av event, hur långt uppträdande ni vill ha och vad för utrustning som finns, så kan vi lösa resten tillsammans!

Endast gäster som har bokat kan lämna en recension.

Bokning

Gäster 1
Gäster
Logga in för att boka

Added By Martin Möller

Martin Möller

Martin, eller Xersize, är en rappare från Eskilstuna som har uppträtt över hela landet tillsammans med artister som Dani M, Labyrint, Kartellen, Syster Sol, Swingfly, JP Cali Smoov (US) och många, många fler. Med nästan 15 års erfarenhet av att skapa och framföra musik, och med hundratusentals visningar på YouTube och strömningar på Spotify, så är han mer än redo att att ge Er det uppträdande Ni söker!

Allt ni behöver berätta är vad det är för typ av event, hur långt uppträdande ni vill ha och vad för utrustning som finns, så kan vi lösa resten tillsammans!

1 person har bokmärkt denna plats