Logga in

Clas är ett ’One man band’, Underhållare, trubadur… kort sagt;  Jag levererar det mesta inom musikunderhållning. Ni väljer själva om jag skall sjunga och spela gitarr som en traditionell trubadur, eller om jag riggar upp högtalarsystem, scenljus och låter som ett helt partyband, med bakgrundsmusik och allt. Jag kör även pop-quiz / musikquiz.

TRUBADUR & PARTYBAND
Jag är heltidsmusiker sedan 1995 och har turnerat i Sverige och utomlands. Jag spelar och bokas flitigt till företagsevent, pubar, båtar, fester, kick offer, after-ski, after-beach med idel nöjda kunder.

En bra sångröst och förmågan att läsa av publiken gör tillsammans med välgjorda musikbakgrunder och häftigt ljud och ljus ett lyckat koncept!

MIDDAGSUNDERHÅLLNING, MUSIKQUIZ & SHOW
Jag kommer gärna och spelar på er fest oavsett om det gäller middagsunderhållning, Partymusik, som Trubadur eller att jag kör en hel scenshow!! Jag bjuder också på Popquiz / Musikquiz. En musikfrågesport är alltid uppskattat!

Allt med skön energi och publiken i första rummet!
Som en kund uttryckte det; Clas är ett säkert kort.

Nedan finner ni några av mina vanligaste upplägg.
Men tveka inte att höra av er för att få ett skräddarsytt paket för just ert evenemang.

Väl mött!
/ Clas Lundqvist

Prissättning

 • Pianobar

  Bjud gästerna på skön pianomusik i bakgrunden eller middagsunderhållning. Clas sjunger och spelar utifrån kundens önskemål och väljer passande låtar till varje unikt tillfälle.

  10 000
 • Pop quiz

  Med ett popquiz blir det nästan alltid mycket skratt, glädje, sång och dans. Han spelar och sjunger samt ställer frågor om allt möjligt inom den musikallista världen. Är det ett större sällskap delas det in i grupper som tillsammans försöker klura ut svaren. Musicquiz är ett perfekt inslag för att bryta isen i början av en fest, ett sätt att avsluta middagen innan dansen börjar eller som ”break” på en konferens. Garanterat uppskattat och en klassisk stämningshöjare. Ett quiz tar ca en timme.

  5 000
 • One man band

  3 x 30 minuter med blandade hits. Komplett med scenljus, bakgrundsmusik och ett bra drag.

  20 000
 • Partytrubadur

  3 x 30 minuter med blandade hits.

  15 000

Endast gäster som har bokat kan lämna en recension.

Bokning

Tjänster 0
Gäster 1
Gäster
Logga in för att boka